O nama:    
   

Tvrtka/Naziv: MC Frontis d.o.o. za informatiku
Datum osnivanja:
29.01.1999 g.
Sjedište: Zagreb
Ured: Zagreb, Samoborska 134
Osnovna djelatnost: Projektiranje, razvoj i održavanje baza podataka i programa

Osnivači društva su osobe sa dugogodišnjim iskustvom u projektiranju i razvoju baza podataka i računalnih programa za njihovu obradu.

Projektiranje i razvoj i održavanje baza podataka i računalnih programa kao i cjelovitih sustava za obradu podataka zasnovano je na suvremenim i provjerenim objektno orjentiranim tehnologijama.

Veliki broj dugogodišnjih korisnika naših Dos ili Windows programa garancija su njihove kvalitete i pouzdanosti.

Poduzeće MC FrontIS je u 2001. godini postalo zastupnikom Nizozemske tvrtke EXACT SOFTWARE, jednog od vodećih svjetskih proizvođača poslovnog software-a. Od tog trenutka je i u Hrvatskoj moguće dobiti kompletnu uslugu od prezentacije i prodaje pa do konzultacija pri instalaciji, uvođenju u rad i eksploataciji ovog poznatog poslovnog software-skog paketa.

S obzirom na modularnu građu programskog paketa omogućeno je  zadovoljenje specifičnih potreba svakog klijenta. EXACT GLOBE 2000 programski paket namijenjen je praćenju i podršci cjelokupnog financijsko-prodajno-proizvodnog poslovanja malih i srednje velikih poduzeća, pa sve do multinacionalnih kompanija. 

EXACT SOFTWARE posjeduje bazu više od 165.000 zadovoljnih korisnika širom svijeta, preveden je na pedesetak jezika, uključujući i Hrvatski jezik, odlikuje se izvrsnom prilagodljivošću u skladu s lokalnim zakonodavstvom ovisno o zemlji u kojoj se koristi, višejezičnošću, konsolidacijom podataka unutar više poduzeća jedne grupe,  jednostavnošću rada i automatizacijom određenih procedura, radu s više valuta, modularnošću i lakom proširivošću s novim modulima na postojeće ovisno o potrebi i rastu Vašeg poduzeća, integracijom sa MS Excel-om i među samim modulima, mogućnošću izvoza podataka u druge programe, sigurnošću baze podataka (MS SQL), lakom izradom dodatno potrebnih izvještaja, internacionalnom podrškom, te svojim dugogodišnjim iskustvom u izradi i primjeni poslovnih programskih rješenja EXACT nudi profesionalno rješenje za Vaše uspješno poslovanje.


Na Vaša dodatna pitanja rado ćemo odgovoriti.